Deklaration

Vi upprättar deklarationer till alla bolagsformer. När årsbokslutet eller årsredovisningen är sammanställt hjälper vi er med de uppgifter och eventuella bilagor som ska lämnas till Skatteverket i bolagets eller er egen deklaration.

Sammanställning av inkonster och avdrag

I deklarationen sammanställer man uppgifter om inkomster och avdrag för den skattskyldige. Deklarationen ska lämnas till Skatteverket en gång om året av både fysiska och juridiska personer. Utifrån deklarationen fastställs den slutgiltiga skatten. Har du betalt preliminärskatt under året räknas den av från slutskatten och du får ett besked om du ska betala mer skatt, så kallad restskatt eller om du får pengar tillbaka i form av skatteåterbäring.

Låt oss göra din deklaration.

Deklaration

Vi hanterar deklarationer för alla bolagsformer. Efter årsbokslutet hjälper vi med uppgifter och bilagor till Skatteverket. Deklarationen innehåller inkomster och avdrag och lämnas årligen för både fysiska och juridiska personer. 

Behöver du hjälp med deklarationen?

Lugn, vi hjälper dig! Vi upprättar deklarationer till alla bolagsformer. Kontakta oss idag så ser vi hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag!