Bokslut & Årsredovisning

Vi upprättar bokslut, årsbokslut och årsredovisningar. Om du sköter din redovisning själv och bara vill ha hjälp med denna del, så står vi naturligtvis till tjänst.

Lämna det till oss så får du tid över att göra vad du själv gör bäst.

Skyldighet att redovisa årets resultat

Alla företag har skyldighet att vid varje räkenskapsår avsluta verksamhetens löpande bokföring med ett så kallat bokslut. Det är viktigt att bokslutet ger en korrekt bild av bolagets resultat och ställning. Det krävs att bokslutet antingen är ett årsbokslut eller en mer omfattande årsredovisning. Att upprätta ett årsbokslut eller en årsredovisning kan vara en tidskrävande och komplicerad process.

Välkommen till oss för en trygg hantering av ditt bokslut.

Bokslut & Årsredovisning

Vi upprättar bokslut, årsbokslut och årsredovisningar. Lämna in ditt bolags redovisning till oss så hjälper vi till att upprätta ditt bolags bokslut, årsbokslut eller årsredovisning. 

Behöver du hjälp med bokslut och årsredovisning?

Tycker du att det är krångligt att upprätta årsbokslutet eller årsredovisningen?Eller vill du kanske bara få tid över till annat? Låt oss ta hand om bokföringen åt dig och ditt företag. Vi hittar en lösning som passar just ditt företag eller verksamhet. Kontakta oss gärna så kan vi prata mer om vad vi skulle kunna göra för dig och ditt företag.