Våra tjänster

På Novareko strävar vi efter att erbjuda heltäckande redovisningstjänster som möter behoven hos små och medelstora företag i Västerås, Mälardalen och Västmanland. Vår expertis omfattar alla aspekter av redovisning, inklusive löpande redovisning, bokslut och årsredovisning. Vi förstår vikten av att skapa transparenta och noggranna redovisningar för att säkerställa företagens finansiella hälsa och efterlevnad av regelverk.

Utöver detta hanterar vi även löneadministration för att säkerställa att företagets personal får korrekt och rättvis ersättning i linje med gällande lagar och avtal. Dessutom tar vi hand om deklarationsprocessen för att företagen ska kunna fokusera på sin verksamhet medan vi ser till att deras skattemässiga åtaganden hanteras professionellt och effektivt.

Vår närvaro och förståelse för den lokala marknaden i Västerås, Mälardalen och Västmanland gör oss till en pålitlig partner för företag som söker pålitliga och skräddarsydda redovisningstjänster som passar deras behov och förväntningar. Med Novareko kan företag känna sig trygga med att deras ekonomiska administration är i goda händer, vilket frigör tid och resurser för deras kärnverksamhet.

Vi är auktoriserade

Novareko är stolta över att vara en auktoriserad redovisningsbyrå enligt Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF). Detta innebär att vi uppfyller SRF:s höga krav på professionalism, etik och kvalitet i allt vi gör. Som auktoriserad byrå är vi dedikerade till att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen och rådgivningen inom redovisning och ekonomi.

Behöver du hjälp med bokslut och årsredovisning?

Tycker du att det är krångligt att upprätta årsbokslutet eller årsredovisningen?Eller vill du kanske bara få tid över till annat? Låt oss ta hand om bokföringen åt dig och ditt företag. Vi hittar en lösning som passar just ditt företag eller verksamhet. Kontakta oss gärna så kan vi prata mer om vad vi skulle kunna göra för dig och ditt företag.